Veel gestelde vragen

Hé dit is cool, kan ik dit ook op m'n website linken?

Ja natuurlijk! je kan de laatste lijst in de vorm van een RSS file (op http://911.nl.eu.org/rss.xml) gebruiken om dit overzicht op je eigen site te zetten. Voor meer uitleg over hoe je dit op je eigen website kan gebruiken kijk je op: http://gratisxml.nl.eu.org. (disclaimer: deze service is experimenteel en zonder enige garantie.)

Wat kan ik precies met deze lijst?

Dit is een overzicht van de nieuwste tweedehands Porsche 911's op het Nederlandse internet. Dus als je geen zin hebt om iedere dag alle sites af te lopen kan je hier zien wat er voor nieuws is.

Dit is wel leuk, maar kunnen niet wat meer sites opgenomen worden?

Dat is wel de bedoeling. Het valt alleen nogal tegen hoeveel werk het is om een site toe te voegen en goed te doorzoeken, maar als je nog een goede site weet worden tips altijd op prijs gesteld.

Heel handig, maar ik ben op zoek naar een ander auto dan een Porsche 911. Kan je daar ook zo'n lijst voor maken?

Nee, ik heb ook nog andere hobbies.

Kan ik ook nog oudere toevoegingen aan deze lijst zien?

Nee, deze lijst is bedoeld als overzicht van de laaste nieuw toegevoegde Porsche's. Het is niet de bedoeling dat dit een search-engine over meerdere auto-sites wordt. Als je alle auto's wil zien moet je naar de sites van de betreffende aanbieders gaan.

Soms kloppen jaartallen, types, of bedragen niet?

Dat zou best kunnen. Het is niet altijd even makkelijk om uit een brok tekst te herkennen om welk type, jaartal, etc. het precies gaat. Soms gaat het herkennen daarvan dus niet even vlekkeloos. Om zeker te zijn van de correctheid van de gegevens moet je dan ook op de site van de aanbieder zijn.

Ik wil de nieuwe Porsche's iedere dag gemailt krijgen!

Een e-mail service staat ook nog op het programma.

Ik wil mijn Porsche 911 verkopen, kan ik hier adverteren?

Nee, als je wilt dat je auto hier langskomt moet je hem te koop aanbieden op 1 van de websites waaruit deze lijst wordt samengesteld.

Ik zie dat de lijst maar een paar keer per dag ververst wordt. Kan dat niet wat vaker?

Misschien wel. Maar aangezien het aanbod niet zo sterk varieert en er anders onzinnig veel dataverkeer gegenereerd wordt, wordt er maar een beperkt aantal keer per dag gekeken of er nieuwe auto's bijgekomen zijn.

Van welke sites worden hier de nieuwe Porsche 911's getoond?

Van: (Marktplaats,) 2deHands.nl, (Carlo van Krey, Wams Sportscars, Theo Jansen en AutoTrack.)


© 2003 - 2023 / 911.nl.eu.org / Het actuele Porsche 911 advertentie overzicht